INFO OPPSTART

Vi vet flere av dere prøver å komme i kontakt med oss, sliter med påmelding eller lignende. Vi er for tiden uten daglig leder, det betyr at det tar litt lenger tid å svare på alle henvendelser. Vi jobber også med å gå gjennom alle som har sendt mail i løpet av juleferien. Det er kun mulig å nå oss på mail og her på facebook i en periode fram til ny daglig leder er på plass, men vi lover alle får svar til slutt. 

Oppstart på alle breddepartier er uke 3 ( Gymlek, Turnskole, RG perler, RG skole, SALTO og voksenturn). Konkurranse partiene har alt startet opp (apparatturn og rytmisk gymnastikk)

Siden vi er nødt til å hjelpe alle nåværende medlemmer med prioritert plass er det ikke mulig å melde seg inn for nye medlemmer enda. Vi åpner innmelding for nye medlemmer over helgen. Så ikke fortvil om dere ikke finner ut hvordan dere blir medlem, funksjonen er ikke tilgjengelig enda. 

Over helgen kan dere forvente en oversikt over de partiene vi har med ledige plasser, som er åpent for alle. Vi vil også minne alle om at dere må være påmeldt partiet før dere møter på treningen. Dere får likevel 2 prøvetreninger når dere er påmeldt og har betalt.  Du kan melde deg av partiet ved å sende oss en e-post med en skriftlig bekreftelse på avmelding innen utgangen av din andre treningsuke (gjelder både for høstsemesteret og vårsemesteret). Antall treningsuker du har hatt regnes fra det tidspunktet du ble påmeldt partiet. Melder du deg ikke av innen utgangen av andre treningsuke skal hele semesteret betales.