OBS - Snart klart for påmelding til nytt semester

Ny daglig leder er nå på plass, og vi har hatt et par hektiske uker med opplæring og planlegging av nytt semester.

Det som er nytt av året – og veldig viktig at dere gjør – er at gymnastene (foresatte) selv melder seg på til nytt parti! Det vil komme en ny mail med all informasjon i løpet av neste uke, så det er viktig å følge med i innboksen! Denne artikkelen er bare en «advarsel» om at dere vil få en ny og viktig mail om kort tid :-) Alle detaljer er ikke helt på plass enda, så det er derfor vi må holde dere på pinebenken noen dager til. 

I mellomtiden så er det lurt å logge seg inn på Mysoft for å sjekke at alt er i orden, at dere i det hele tatt får logget dere inn, at mailadresser, postadresser og telefonnummer stemmer. Adressen for å logge seg inn er:

https://arrangement.gymogturn.no

Ta kontakt på info@aatf.no dersom dere ikke finner ut av dette.

Brukernavn er det samme som medlemsnummeret til gymnasten. Dette er kanskje ikke noe som folk går rundt og husker på, men jeg fikk i alle fall en mail fra noreply@gymogturn.no med emnet «Tildeling av brukertilgang til medlemsnettet for ditt lag hos Norges Gymnastikk- og Turnforbund» da jeg ble medlem, så da kan en kanskje søke i mailen sin etter dette, eller kontakte oss, så finner vi medlemsnummeret i systemet.  

I tillegg så er det viktig at alle legger til info@aatf.no i adresseboken sin slik at det blir litt mindre sjanse for at mailer fra oss havner i spam-folderen.

God sommer!