Hvordan registrere deg hos Aalesunds turnforening

Ønsker barnet ditt å starte med turn?

Først av alt må barnet/gymnasten registreres i systemet vårt. Dette er ikke bindende, men vi må ha dere i systemet vårt for å godkjenne dere, eller eventuelt sette dere på venteliste. 

Det er ikke lov til å delta på et parti før en er registrert som medlem og partiet har ledig plass. Etter at gymnasten er registrert i systemet, så må dere avvente en mail fra oss om at en enten er godkjent og kan møte på trening, eller så vil dere få beskjed om at gymnasten står på venteliste.
Vær obs på at du må lese mailen som systemet sender ut nøye, noen misforstår og tror at de har fått plass selv om de egentlig har havnet på venteliste.

Dette betyr altså at en ikke kan ha med venner eller søsken på trening uten at det er avtalt. Det er mange i Ålesund og omegn som ønsker å starte med turn, det er derfor viktig at vi alle forholder oss til medlemslistene og eventuelle ventelister. 

Under «Turngrupper» her på hjemmesiden finner dere mer informasjon om treningstider og priser. Dersom du har flere spørsmål, så ikke nøl med å kontakte oss!

NB!
Systemet sender automatisk ut faktura med treningsavgift og medlemskontingent så snart vi godkjenner en påmelding. Det er mulig å delta på to treninger og se om dette er noe en vil fortsette med før man er forpliktet til å betale faktura. En må altså gi beskjed innen 3. trening at en ikke ønsker plassen for å slippe å betale dersom en ikke skal fortsette, ellers må en betale hele faktura. 


For registrering - trykk på knappen under her

Bli medlem