RG

- Rytmisk gymnastikk


Del på Facebook

Rytmisk Gymnastikk i Ålesund består av tre nivå;

Nivå 1; RG - SKOLE 

RG- SKOLE er for jenter som er nybegynnere. Partiene gir en innføring i idretten, og gir alle muligheten til å prøve rytmisk gymnastikk. RG er en idrett som passer alle nivå og aldre. Basistrening som styrke og bevegelighet vil være en del av treningen, i tillegg til bruk av RG redskap og bevegelse til musikk. Gymnastene i dette partiet vil bli en del av en gruppe som har oppvisning sammen, kalt tropp. De deltar på konkurranser og oppvisninger i Ålesund, Sykkylven og Ulsteinvik. Partiene er for jenter i alderen 1 - 7 kl. 

Nivå 2; 

Minirekrutt, rekrutt div. B og junior div. C er parti er for de jentene som ønsker å trene mer bevist RG, og som har en basisferdighet i idretten. Dette er partier som passer bra for gymnaster som har litt kunnskap og/eller for de som holder på med flere fritidsaktiviteter og vil kombinere de sammen med RG. Gymnastene øver på individuelle program og kan delta på tropp. (ekstra dag for rekrutt og junior)

Nivå 3; 

Her krever det at en er motivert og har noen kunnskap innen RG. Vi har parti fra 1 kl. og alle aldersgrupper eldre. Partiene her blir delt opp etter nivå, alder og interesse. Det er et minimum på 3 treninger i uken. Gymnastene konkurrerer både i kretsen og nasjonalt som individuell utøver og/eller tropps gymnaster. 

Treningslokaler 
RG gruppen trener i tre forskjellige haller;

Larsgårdshallen 

Består av både en idrettshall og en speilsal. Vi bruker hovedsakelig idrettshallen. Gode parkeringsmuligheter utenfor hallen. 
Adresse: Larsgårdringen 12, 6009 Ålesund 

Volsdalen barneskole

Her bruker vi gymsalen som ligger i skoleplanen. Inngang direkte til hallen fra planen, parkering i gaten nedenfor skolen.
Adresse: Borgundvegen 126, 6007 Ålesund

Turnhallen

Noen av gruppene trener også i turnhallen som er hovedhallen til foreningen. Vi bruker lillesalen i kjelleren. Inngang på fremsiden. Begrenset med parkeringsplasser, men det finnes plasser i sonen rundt hallen.
Adresse: Fjelltunvegen 6, 6007 Ålesund 

Ellingsøy Idrettshall

Består av både en idrettshall og en speilsal. Vi benytter oss av begge lokalene på torsdager. Vi har startet opp en egen RG-skole for 1.-7.klasse på Ellingsøy. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor hallen.                                                                                                                                                                             Adresse: Storfarvegen, 6057 Ålesund

rg.jpg