RG

- Rytmisk gymnastikk


Del på Facebook

Rytmisk Gymnastikk i Ålesund består av perlepartiet for de minst, og tre nivåer;

Perlepartiet;

NYHET HOS RYTMISK GYMNASTIKK: PERLEPARTIET

Vi åpner nå et parti for barn i alderen 4-6 år på rytmisk gymnastikk! Her har vi små treningsgrupper og et hyggelig miljø der barna får danse, prøve RG-apparater, turne og utfolde seg til musikk. 

Nivå 1; RG - SKOLE 

RG- SKOLE er for jenter som er nybegynnere. Partiene gir en innføring i idretten, og gir alle muligheten til å prøve rytmisk gymnastikk. RG er en idrett som passer alle nivå og aldre. Basistrening som styrke og bevegelighet vil være en del av treningen, i tillegg til bruk av RG redskap og bevegelse til musikk. Gymnastene i dette partiet vil bli en del av en gruppe som har oppvisning sammen, kalt tropp. De deltar på konkurranser og oppvisninger i Ålesund, Sykkylven og Ulsteinvik. Partiene er for jenter i alderen 1 - 7 kl. 

Nivå 2; 

Minirekrutt, rekrutt nasjonal er parti er for de jentene som ønsker å trene mer bevist RG, og som har en basisferdighet i idretten. Dette er partier som passer bra for gymnaster som har litt kunnskap og/eller for de som holder på med flere fritidsaktiviteter og vil kombinere de sammen med RG. Gymnastene øver på individuelle program og kan delta på tropp. 

Nivå 3; 

Her krever det at en er motivert og har noen kunnskap/interesse innen RG. Vi har parti fra 1 kl. og alle aldersgrupper eldre. Partiene her blir delt opp etter nivå, alder og interesse. Det er et minimum på 3 treninger i uken. Gymnastene konkurrerer både i kretsen og nasjonalt som individuell utøver og/eller tropps gymnaster. 

Treningslokaler 
RG gruppen trener i fire forskjellige haller;

Larsgårdshallen 
Består av både en idrettshall og en speilsal. Vi bruker hovedsakelig idrettshallen. Gode parkeringsmuligheter utenfor hallen. 
Adresse: Larsgårdringen 12, 6009 Ålesund 

Lerstad barneskole
Her bruker vi gymsalen som ligger i skoleplanen. Inngang direkte til hallen fra planen, gode parkeringsmuligheter utenfor skolen. Avkjørsel fra lerstadvegen 
Adresse: Kyrkjehaugen 2, 6014 Ålesund

Turnhallen
Noen av gruppene trener også i turnhallen som er hovedhallen til foreningen. Vi bruker lillesalen i kjelleren. Inngang på fremsiden. Begrenset med parkeringsplasser, men det finnes plasser i sonen rundt hallen.
Adresse: Fjelltunvegen 6, 6007 Ålesund 

Ellingsøy Idrettshall
Består av både en idrettshall og en speilsal. Vi benytter oss av begge lokalene. Det er gode parkeringsmuligheter utenfor hallen.      Adresse: Storfarvegen, 6057 Ålesund

rg.jpg