Kristine på topp 25

I år har Sunnmørsposten igjen hedret de 25 beste utøverne fra kommunene på Sunnmøre, basert på deres bemerkelsesverdige prestasjoner gjennom 2023. Vi er overmåte stolte av å kunngjøre at en av våre egne, Kristine Pettersen Hammerø, har blitt inkludert på denne prestisjefylte listen.

Kristine, en talentfull 14-åring fra Ålesunds Turnforening, har ikke bare satt sitt preg på den lokale scenen, men har også markert seg på nasjonalt og internasjonalt nivå. Hun er for tiden medlem av juniorlandslaget i turn, og hennes innsats i løpet av året har vært intet mindre enn imponerende.

Under junior-VM, konkurrerte Kristine mot 122 utøvere og oppnådde en fantastisk 50.-plass, og ble dermed Norges beste representant i mesterskapet. Hennes suksess fortsatte under nordisk mesterskap for juniorer, der hun tok sølv i mangekamp og gull i frittstående – en virkelig bemerkelsesverdig prestasjon.

Kristines dedikasjon og talent har ikke bare brakt ære til henne selv, men også til Ålesunds Turnforening og lokalsamfunnet som helhet. Vi ønsker å gratulere Kristine Pettersen Hammerø for denne velfortjente anerkjennelsen og ser frem til å følge hennes videre suksess i turnverdenen. Hennes prestasjoner inspirerer våre yngre utøvere og beviser at storhet kan oppnås gjennom hardt arbeid og lidenskap for sporten. Vi er privilegerte som har Kristine som en del av vår turnfamilie.

Forrige
Forrige

Retningslinjer for publisering av bilder og film

Neste
Neste

Påmelding til vårens parti er nå åpnet