Sommerturnskole

Bli med på Sommerturnskole i Ålesunds Turnforening – En uke fylt med turnglede, lek og samhold!

Ålesunds Turnforening inviterer alle turninteresserte barn og ungdommer til en spennende og morsom Sommerturnskole i uke 33! Dette er den perfekte måten å avslutte sommerferien på og komme i form før skolestart. Ta del i en uke med turnglede, vennskap og positive opplevelser i turnhallen på Klipra.

Hva er Sommerturnskolen? Sommerturnskolen er et årlig arrangement i Ålesunds Turnforening, hvor barn og ungdommer får muligheten til å utforske og utvikle sine turnferdigheter. Uansett om du er nybegynner eller har erfaring med turn, er du hjertelig velkommen til å delta. Vårt erfarne og engasjerte instruktørteam tilpasser aktivitetene til deltakernes nivå, slik at alle får utfordringer og mestring.

Hva kan du forvente? På Sommerturnskolen vil deltakerne få muligheten til å utforske ulike turnøvelser og apparater som hopp, bom, skranke og matte. Det vil være fokus på teknikk, balanse, styrke og smidighet, samtidig som det er rom for lek og moro. Vi legger stor vekt på at alle skal ha det gøy og føle seg trygge mens de utfordrer seg selv.

Samhold og vennskap Sommerturnskolen er ikke bare en uke med turnaktiviteter, men også en arena for å skape nye vennskap og oppleve fellesskapet i Ålesunds Turnforening. Vi tror på betydningen av å bygge samhold og støtte hverandre, og våre instruktører vil sørge for at alle føler seg inkludert og velkommen.

Påmelding Du kan melde deg på Sommerturnskolen enkelt og raskt her på våre nettsider Plassene er begrenset, så vi anbefaler å melde seg på så snart som mulig for å sikre din deltakelse.

Vi gleder oss til en fantastisk uke med Sommerturnskole, og vi håper å se mange av dere der for å oppleve en uke fylt med turnglede, lek og samhold.

Vel møtt!

Forrige
Forrige

Sommerskole RG uke 33

Neste
Neste

Påmelding Høstens Turnpartier